Tudnivalók a jelentkezéssel kapcsolatban

Matematika B.Sc. szakdolgozat

A szak oklevélkövetelményei értelmében a matematika B.Sc. szakos hallgatóknak szakdolgozati témát a 4. félév végén kell választaniuk. Ennek megfelelően a 2015-ben felvételt nyert, jelenleg másodéves matematika B.Sc. szakos hallgatóknak (mindkét szakirányon) a 2016/2017-es tanév II. félévében kell szakdolgozati témára jelentkezniük. (Akik bármilyen oknál fogva várhatóan évcsúszással végeznek, ráérnek egy év múlva szakdolgozati témát választani.) A 2017-es évre meghirdetett matematika BSc szakdolgozati témák listája megtalálható az Intézet honlapján a Oktatás/Nappali tagozatos képzés menüpont dokumentumai között.

Jelentkezés előtt keressék meg a választani kívánt témavezetőt, egyeztessenek a részletekről, illetve a kitöltött jelentkezési lapot a témavezetővel is írassák alá. A szakdolgozat jelentkezési lapját megtalálják a Kar honlapján a Hallgatóknak menüpont Ügyintézési rend, kérelmek dokumentumai között.

 

Alkalmazott matematikus M.Sc., matematikus M.Sc. diplomamunka

Az alkalmazott matematikus M.Sc. szakos és a matematikus M.Sc. szakos hallgatóknak diplomamunka témát tanulmányaik 2. félévének végén kell választaniuk. Ennek megfelelően a 2016 szeptemberében felvételt nyert alkalmazott matematikus M.Sc. és matematikus M.Sc. szakos hallgatóknak a 2016/2017-es tanév II. félévében kell diplomamunka témára jelentkezniük. A 2017-es évre meghirdetett alkalmazott matematikus M.Sc., matematikus M.Sc. diplomamunka témák listája megtalálható az Intézet honlapján az Oktatás/Nappali tagozatos képzés menüpont dokumentumai között (a 2015. februárjában felvett MSc-s hallgatók ugyanebből a listából választhatnak majd diplomamunka témát a 2016/2017-es tanév I. félévében).

Jelentkezés előtt keressék meg a választani kívánt témavezetőt, egyeztessenek a részletekről, illetve a kitöltött jelentkezési lapot a témavezetővel is írassák alá. A diplomamunka jelentkezési lapját megtalálják a Kar honlapján a Hallgatóknak menüpont Ügyintézési rend, kérelmek dokumentumai között.

 

Tanári diplomamunka

Az osztatlan tanár szakos hallgatóknak diplomamunka témát tanulmányaik 8. félévének végén kell választaniuk. Ennek megfelelően a 2013 szeptemberében felvételt nyert osztatlan tanár szakos hallgatóknak a 2016/2017-es tanév II. félévében kell diplomamunka témára jelentkezniük. A 2017-es évre meghirdetett osztatlan tanár szakos diplomamunka témák listája megtalálható az Intézet honlapján az Oktatás/Nappali tagozatos képzés menüpont dokumentumai között. Amennyiben a témakiíró azt megengedhetőnek tartja, a B.Sc. szakdolgozati témák közül szintén lehetséges választani. Ajánljuk figyelmükbe ezt a listát is.

Jelentkezés előtt keressék meg a választani kívánt témavezetőt, egyeztessenek a részletekről, illetve a kitöltött jelentkezési lapot a témavezetővel is írassák alá. A diplomamunka jelentkezési lapját megtalálják a Kar honlapján a Hallgatóknak menüpont Ügyintézési rend, kérelmek dokumentumai között.

 

A szakdolgozati és diplomamunka jelentkezési lapok leadási határideje és a leadás helye:
2017. április 21. (péntek) Matematikai Intézet M427.