Kedves Végzős Középiskolások!

A koronavírus terjedésével kapcsolatos járványügyi helyzet miatt kiadott egyetemi rendelkezések értelmében az emelt szintű matematika érettségi felkészítő foglalkozásokat NEM tartjuk meg.  2020. április 4-én és április 18-án biztosan nem lesz felkészítő.

Az E-learning tananyag azonban továbbra is elérhető, bárki számára ingyenes hozzáférhető, regisztráció után bármikor be lehet kapcsolódni a munkába. A tervezett témákat E-learning formájában kidolgoztuk.

A tervezett próbaérettségire szintén sort kerítünk az E-learning rendszerben.
A próbaérettségi időpontja április 11. szombat 9.00-13.00 óra.
(Akinek ez az időpont nem felel meg, április 14-én kedden is megírhatja a dolgozatot 9.00 és 13.00 óra között.) A feladatokat a Moodle rendszerben tesszük közzé és a dolgozatra szánt 4 óra után mindenkinek lesz 30 perce, hogy a megoldásokat feltöltse a rendszerbe. A technikai információk már most is olvashatók a kurzus anyagában. (ld. lentebb)
Aki szeretne részt venni a próbaérettségin, az április 9. (csütörtök) április 13. (hétfő) estig küldje el nevét, e-mail címét és felhasználónevét (amivel regisztrált - vagy most regisztrál - a https://mtmi.unideb.hu/ oldalon) az nvarga@science.unideb.hu címre. Aki már tudja, hogy melyik időpontot választja, a levélben ezt is megírhatja. A két dolgozat ugyanaz lesz, felesleges mindkettőre bejelentkezni.

Az E-learning tananyag feldolgozásához és a próbaérettségi elkezdéséhez szükséges lépések:

  1. Az https://mtmi.unideb.hu/ oldalon: „Új fiók létrehozása” és értelemszerű regisztráció.
  2. A 0. évfolyam - Emelt szintű matematika érettségi felkészítő c. kurzus kiválasztása, amelynek logója az alábbi:

.https://mtmi.unideb.hu/pluginfile.php/1429/course/overviewfiles/math_ios_beautiful.png

  1. A belépés után „Vendég”-ként lehet a tananyaghoz bejelentkezni az ilovematek jelszóval.
  2. A „Hasznos információk” elolvasása.
  3. A megoldani kívánt tananyag kiválasztása.

Kérem, keressetek/keressenek bizalommal, ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdés, probléma felmerül! Elérhetőségem: nvarga@science.unideb.hu

 

Debrecen, 2020. április 2.

Dr. Györkös-Varga Nóra

egyetemi adjunktus, DE MI