Oklevélkövetelmények

Levelezős matematika tanárképzés


Aktualitások a  2019 / 2020 -as tanév 2. félévében 

Aktualitások a  2019 / 2020 -as tanév 1. félévében 

Aktualitások a  2018 / 2019 -es tanév 2. félévében 

A képzésre vonatkozó információk

A rövid ciklusú tanári mesterképzések tantervi hálói letölthetők a Debreceni Egyetem Tanárképzési Központ honlapjáról (a matematika szakos tantervek a 47--54. oldalon találhatók).

A tantárgyak leírásai (a kontakt óraszámoktól eltekintve) megegyeznek a nappali tagozatos osztatlan matematika tanárképzés szakleírásában található adatokkal (előfeltételek, tematika, ajánlott irodalom).

Frissítés dátuma: 2021.07.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.