Mentori program

A Matematikai Intézet segítséget kínál hallgatói számára tanulmányi előmenetelük megfelelő ütemű teljesítéséhez.

Záróvizsga, illetve zárószigorlat felkészítő foglalkozássorozat keretében az Intézet oktatói a Matematika BSc és a nappali és levelező tanárszakos hallgatók részére nyújtanak segítséget a vizsgafelkészüléshez.

A konzultációk az elearning rendszeren belül webinárium formájában valósulnak meg. A résztvevő hallgatók feltehetik kérdéseiket a záróvizsga, illetve zárószigorlat tételekkel kapcsolatban. Az MSc záróvizsga esetében személyes konzultációt javaslunk az oktatókkal.

Másik lehetőség a tárgyak megfelelő ütemű teljesítéséhez a tutorálás igénybevétele a tanulmányok bármely szakaszában.

A tutor (jellemzően az Intézet felsőbb éves hallgatója, demonstrátora, PhD hallgatója) segíthet a nehézséget okozó tárgyak anyagának megértésében, ami a sikeres vizsga előfeltétele.

Aki élni szeretne a tutorálás igénybevételének lehetőségével, jelezze ezt az intézeti mentornak, Dr. Nagy Ábrisnak (abris.nagy@science.unideb.hu, fogadóóra időpont: hétfő 9-10 óra és csütörtök 13-14 óra).

A mentor segít a tutor kiválasztásában.

Amennyiben pedig tutorként szeretne valaki segítséget nyújtani hallgatók számára a tananyag megértésében, szándékát a tantárgy megjelölésével szintén Nagy Ábrisnak tudja elküldeni.

A mentori program felelőse a Matematikai Intézetben Dr. Kiss Tibor oktatási felelős.

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 22. 12:43